Opa met de koutstaaltjes naar Engeland - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Arthur en Yvon Koutstaal - WaarBenJij.nu Opa met de koutstaaltjes naar Engeland - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Arthur en Yvon Koutstaal - WaarBenJij.nu

Opa met de koutstaaltjes naar Engeland

Door: de koutstaaltjes

Blijf op de hoogte en volg Arthur en Yvon

25 Januari 2012 | Verenigd Koninkrijk, Londen

Opa Brilletje, Yvon d'r pa, gaan we Londen eens laten zien. Hij heeft veel verhalen van ons gehoord dus hebben we een lang weekendje geregeld.

We gaan hopelijk in Arthur's nieuwe autootje...
terug naar de roots van de Evoque.

Zaterdag ochtend vroeg op de P&O Ferries boot van Calais naar Dover, dus een korte cruise.

Dan Buckingham Palace, Tower Bridge, wisselen van de guards, Tower, Windsor Catle, Harrods, dubbeldek busje rijden, met de metro ver onder de grond. Dus voldoende te doen. Loopschoenen aan en lopen.

Dinsdag komen we dan weer terug en ook hier natuurlijk weer een nieuwe ervaring voor Opa, met de kanaaltunnel terug, met onze auto de trein op en dan door de tunnel, terug naar Calais.

de reisleiders:
Arthur
Yvon
Vicky
en waarschijnlijk ook:
Kelly & Martijn.

• 25 Januari 2012 - 18:56

Vicky:

Mam, kel en ik hebben in ieder geval ons reisleider-shirt al ingeslagen :P

• 26 Januari 2012 - 11:54

Yvonnetje:

Nou Opa is al enthousiast aan het Googlen geslagen. Gisterenavond ons appartement in the Docklands (havens) Londen geboekt. We gaan weer met metro's, dubbeldekkers en de monorail in de weer om Opa zoveel mogelijk te laten zien...

• 26 Januari 2012 - 20:58

Theresia:

hoi luitjes daar over de zee.
    Yvon mat je,je vader niet af?????????
    verder nog veel plezier allemaal