Mykonos. Griekenland
Door: Yvon
Blijf op de hoogte en volg Arthur en Yvon
28 Mei 2014 | Griekenland, Mykonos
Geen tender maar gewoon van boord stappen aan een totaal nieuwe pier wel even buiten het dorp.
Niks shuttle, lopen over de plaatselijke snelweg, heuveltje op en af met hoofd vol snot... Gelukkig constant aan zee, dus mooi uitzicht. We zijn aan het begin van het dorp gestopt bij hotel/restaurant Leto met leuk zwembad. Hier lekker relaxed aan de koffie en languit op de stretcher. Arthur voor de lunch nog rondje dorp gedaan en daarna weer op ons gemak terug naar het schip. Deze avond in het theather genoten van de tenors of rock, geweldig groep uit the UK, op eigen wijze songs uit onze tijd.
Tijd voor een bakkie, Arthurs 2de wijnproeverij en helaas heb ik weer verloren met de kaartcompetitie. Gelukkig geen groot bedrag gewed! De koffers waren intussen alweer gepakt want dit was de laatste avond aan boord van de mooie Regal Princess. Toen nog een moeilijk besluit, welke van de 30 foto's die geduurende de reis waren gemaakt ging het worden? Het zijn er 3 geworden!
Dus morgen om 0915uur van boord in Athene.....